Alloway

Wij zijn inmiddels 9 jaar samen en we bereiken op dit moment een groot aantal mensen met onze muziek. Hits van toen en nu zorgen ervoor dat zowel jong als oud compleet uit hun plaat gaan na een avondje ALLOWAY. We zijn te boeken voor een onvergetelijke avond. In ons midden artiesten die onder andere op podia hebben gestaan van X-factor, Popstars en Holland’s Got Talent. Ruig en rauw tot liefdevol en funky. Elke cover wordt gespeeld in een Alloway-jasje!
 Meer info: http://www.alloway.nl  

 

The Heep

De van oorsprong Groningse bandleden maakten voorheen deel uit van Gravy, benjamin B, Fishy Friends, Lotus, Daf 66 Deluxe en sTAD.
 Meer info: http://www.theheep.nl

 

 

Code Red

Pittige jaren '70 rock.
 
 
 
 Meer info: Laat je verrassen!  

 

Little Cash

in 2014 hebben wij elkaar voor het eerst ontmoet in een kroeg in Boelie's Pub in winschoten waar ik een optreden had en de voormalige band Painting faces ook speelde in de zelfde kroegwe hebben eens wat af gesproken wat geoefend en sinds 2015 zijn we een vaste band en treden dan ook regelmatig op. 

 Meer info: https://littlecash.webs.com

 

 

Lotus

De eerste bezetting (omstreeks 1982) van Lotus is met Martin de Jong op drums en heel kort nog toetsenist Theo (achternaam onbekend). De groep heeft het debuut op het festival Sodom-rocks in Winschoten met onder meer het prille Galaxy, Speedo( later Wild Bunch,later Big Bastards nog later Barstars met Appie Alberts). In het begin zijn in de muziek nog invloeden van UFO, Michael Schenker en Scorpions te horen. Met het vertrek van Eef en de komst van Phybeau (een Malmsteen-addept toen) op gitaar gaat het bandgeluid meer richting hardere metal.

 Meer info: https://myspace.com/lotusspace  

 

Given Horse

Welkom bij The Given Horse. Wij spelen de beste hits van vroeger tot nu in fijne akoestische versies, waardoor het ideale akoestische live muziek is voor praktisch ieder feest of evenement. Of je nou akoestische muziek zoekt voor je bruiloft, diner, bedrijfsfeest, tuinfeest, verjaardag, festival, event of receptie, wij garanderen herkenbare muziek waar iedereen blij en relaxed van wordt. Onze shows zitten vol met humor en interactie. The Given Horse tourde naast Nederland al door Amerika, Japan, Griekenland en Ierland en doet zo'n 100 optredens per jaar.
 Meer info: https://www.thegivenhorse.com/

 

Kaizer Crow

3-koppige Hard Rock 'n Roll formatie uit Groningen!

 Meer info: Facebook

 

Spectrum Music

Hi! We're Spectrum. An acoustic rock duo from the Netherlands. We love covering songs from bands such as Metallica, Pearl Jam, John Mayer and much more
 Meer info: Facebook

 

 

Huiskamertent:

Programma huiskamertent, van 10.00 tot 14.00 uur;

10.00 uur; welkomstwoord organisatie

10.05 uur; opening door burgemeester Cora-Yfke Sikkema

10.15 uur; volksliederen, gespeeld door een aantal blazers o.l.v. Jan

                Willem Dekker

10.35 uur; stadsdichters Bianca Holst & Timo Boom

10.45 uur; Dans met vlaggen; Ina Possel

11.00 uur; Zanggroep UHVO, 4 dames die een swingende beleving brengen

                van verschillende muziekstijlen. o.l.v. Irene Freij

11.20 uur; Wim van der Kooij verteld over zijn wandelproject met als

                thema een Joods meisje

11.40 uur; Optreden Roelof van der Velde

12.20 uur; In gesprek met de veteranen uit Winschoten

12.40 uur; Optreden Berny & Betsie

 

Vanaf 13.00 uur geen officieel programma meer. Er is wel gelegenheid om de expositie te bekijken en met elkaar te praten.

 

De gastheren in de huiskamertent zijn Koos & Roelof !!